[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
به هواکش های آشپزخانه هود آشپزخانه گفته میشود، وسیلهای برای از بین بردن دود و بوی نامطبوع پختوپز در آشپزخانه است.
انواع هود ها
- هودهای تصفیهکننده هوا :
هودهای تصفیه کننده، گرد و غبار و بو را به داخل میکشند و ذرات معلق را تا حد ممکن از هوا میزدایند و دوباره هوای تصفیه شده را به داخل آشپزخانه پس میدهند.
- هودهای دارای خروجی هوا:
هودهایی که خروجی هوا دارند، به یک کانال متصل شدهاند که گرد و غبار، چربی و بوهای نامطبوع از طریق آن به بیرون فرستاده میشود. این هودها به شکلهای معمولی، شومینهای و جزیرهای موجود هستند.
مکش هود ها
مکش هود ،میزان هوایی که هود در دقیقه توانایی خارج کردن آن را دارد بر واحد مترمکعب محاسبه میشود. نصب درست هود بر میزان مکش آن تأثیرگذار است. قبل از خرید هود باید نوع خروجی هود منزل خود را مشخص کنید (یعنی قطر دریچه به کار رفته در دیوار و قطر لوله به کار رفته در دیوار تا محل خروج پشت بام یا دیوار و کلاهک به کار رفته در آن) زیرا اگر شما هودی با خروجی ۱۰۰۰مترمکعب تهیه نمایید و خروجی شما ۱۰ یا ۱۵ سانتیمتر باشد هود نمیتواند نتیجه مطلوب را ایجاد کند و به علاوه بر مکش صدای کمتر هم ایجاد میکند.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]